Informatie
  • Informatie voor jongeren
  • Informatie voor ouders

Informatie voor jongeren

fiets raket 500

Mijn ervaring is dat jullie het meestal niet prettig vinden om in een kleine ruimte te praten over waar je tegenaan loopt in het dagelijks leven, waar je valkuilen liggen en wat je bezighoudt. Dat komt mooi uit, want dat is ook niet mijn aanpak.

Mijn ervaring leert dat door in actie te komen, door te dóen, jullie eerder en makkelijker inzien waar en waarom je ergens tegenaan loopt. Een kenmerk van een probleem is dat je het niet zelf kunt oplossen, anders was het toch geen probleem? Kies voor je Toekomst biedt een manier om dat sámen te onderzoeken. Ik ondersteun je daar graag in.

De eenvoudige en bijzondere methodiek biedt je een prettige manier om met jezelf aan de slag te gaan. Stap voor stap. Kleine stapjes omdat verandering en het krijgen van inzicht nu eenmaal tijd nodig hebben. Want zoals Johan Cruijff het zei: “Je gaat het pas zien als je het door hebt.” Ik kan jou helpen het door te krijgen.

Mijn werkwijze en aanpak gaat je bijzondere ervaringen opleveren. Niet altijd makkelijk maar wel altijd doeltreffend. Daar waar het spannend wordt, ligt jouw persoonlijke winst. Ik daag je uit en neem je graag mee op je eigen ontdekkingstocht en heel belangrijk. In jouw tempo.

Informatie voor ouders

info ouders

Opvoeden van je kind(eren). Persoonlijk vind ik het één van de meest uitdagende taken die je in een leven kan krijgen. Ik ben zelf vader van twee jongens en een meisje en ik word nog iedere dag door mijn kinderen en mijzelf verrast. Het is goed mogelijk dat u als ouder soms even niet weet of je al dan niet externe ondersteuning wenst tijdens het opgroeien van je kinderen. Die zoektocht is lastig. 

Waarom? Ik ben een man van de praktijk, tussen mijn 25e en 40e heb ik met een startkapitaal van 5000 gulden een bedrijf opgezet en uitgebouwd naar een organisatie met miljoenen aan omzet op jaarbasis. Hoe? Door te doen, te handelen, te ondernemen. Exact datgene wat ik in mijn methodiek hanteer. Dat is iets wat jongeren met grote regelmaat aanspreekt. Ook jongeren die een indicatie hebben of een andere beperking.

De aansluiting met jongeren vind ik door mijn levenservaring en de vele malen dat ik zelf mijn hoofd heb gestoten. Deze persoonlijke ervaringen deel ik met hen. Niets werkt zo sterk voor jongeren als de verhalen van een ervaringsdeskundigen. Daardoor voelen ze zich begrepen en veilig.

In de loop der jaren is het gedrag van jongeren vanaf de middelbare school tot circa 30 jaar dan ook mijn specialiteit geworden.

Kies voor je Toekomst is SKJ geregistreerd, heeft een onafhankelijke klachtencommissie en een klachtenregeling.

Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen om te beslissen of ik de juiste persoon voor uw zoon, neem dan contact met me op.